• DOLAR 32.578
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2426.01
  • ...
Gaziantep`te yankesicilik ve hırsızlık operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te halkın yoğun olduğu otobüs durakları, semt pazarı ve alışveriş merkezlerinde yankesicilik yaptığı belirtilen bir şüpheli ile bir okuldan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan toplam 4 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kentte son günlerde meydana gelen yankesicilik olaylarıyla ilgili yapılan çalışma kapsamında güvenlik kamera görüntülerinden A.Y. isimli şüphelinin kimliği tespit edildi. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan A.Y.'nin üst aramasında çalıntı bir cep telefonu ele geçirildi.

İki ayrı suçtan da aranan A.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, Nurdağı ilçesinde okuldan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Nurdağı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bir süre önce meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatıldı. Bu kapsamda okuldaki ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis şüphelilerin olay günü kullandığı otomobilin plakasını tespit etti.

Bunun üzerine eşkalleri belirlenen şüphelilerin Gaziantep'teki adreslerine düzenlenen operasyonda Ş.Y, M.A ve Ş.K. isimli şüpheliler gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ş.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 2 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerin çaldığı öne sürülen 2 televizyon, masa üstü bilgisayar, fotoğraf makinesi ve cep telefonu okul yönetimine teslim edildi. (İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir