• DOLAR 32.579
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2486.942
  • ...
Proje okulu öğrencilerine uyum semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkezde 5 yıldır eğitime başlayan Zeynel Bey Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okulu olarak eğitim-öğretim yılı başından beri Batman Zeynel Bey Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi olarak eğitim vermeye devam ediyor.

Batman Zeynel Bey Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi'ne özellikle il dışından gelip öğrenci yurdunda kalan öğrenciler için okulun çok amaçlı program salonunda okul yönetimi ile Batman Eğitimciler Cemiyeti tarafından öğrencilere okula uyum semineri verildi. 

Etkinlikte, Batman Eğitimciler Cemiyeti Başkanı Kenan Çaplık tarafından verilen seminerin ardından hocaların hazırladıkları çiğköfte öğrencilere ikram edildi. 

Zeynel Bey Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cengiz Acar, yeni eğitim-öğretim yılı başından bu yana Fen ve Sosyal Bilimleri programının uygulandığı ve özellikle il dışından okullarına gelen öğrenciler için birçok sosyal faaliyetlerle birlikte seminerlerde verdiklerini söyledi.

Acar, "Zeynel Bey Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi olarak bu sene öğrenci aldık. Bu öğrencilerimiz değişik il ve ilçelerden geldiklerinden dolayı okula uyum çalışmaları kapsamında bir etkinlik yaptık. Bu etkinliğimizde öğrencilerimize çiğköfte hazırlayıp ikram ettik. Öğrencilerimize bir nebzede olsa aile içinde bir yaşam imkânı verdik. Bu şekilde öğrencilerimize daha iyi bir çalışma ve daha iyi bir uyum için etkinliklerimiz devam edecek. Dışarıdan getirdiğimiz öğretmen arkadaşlar bu çalışmayı yaptılar. Kendilerinden Allah razı olsun. Bu etkinliğimizin devamını da inşallah getireceğiz. Bu çalışmalarımız sürekli hale gelecek.(M. Sait Çelik - İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir