• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Siirt`te cami ve Kur`an kurslarının temizliği için özel ekip kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt Belediyesi bünyesinde kurulan özel temizlik ekibi, vatandaşların daha temiz ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için il merkezinde bulunan yaklaşık 240 cami ve Kur'an kursunun temizleneceği belirtildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında cami içindeki halıların süpürülüp yıkanması, kapı, camların silinmesi, minber temizliği, ayakkabılıklar, kitaplıklar ve duvarlarda asılı tablolara kadar geniş çaplı bir şekilde temizlik yapılıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın'ın talimatlarıyla camilerde başlattığımız temizlik çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından camilerimizde, camlar, kapılar, duvarlar, avizeler, halılar, ayakkabılıklar temizlenerek hijyenik bir hale getiriliyor. Temizlik makineleriyle kimyasal madde kullanılmaksızın detaylı temizlikler yapılıyor. Vakumlu suyla yıkanıp içerisindeki maddelerle halının gözeneklerine giriyor. Ayrıca 15 dakika içerisinde de kuruyor. Bu uygulamayı tüm camilerimizde yapacağız." denildi.

Açıklamanın devamında, vatandaşların daha ferah, daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapmaları için çalışmalara belirli bir program dahilinde devam edeceği ifade edildi. (Murat Orhan-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir