• DOLAR 32.602
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2496.241
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Aksaray, Karaman, Sivas, Adana, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Erzurum çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Gece saatlerinden sonra batı bölgelerin iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının Türkiye genelinde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden sonra güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden sonra iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Adana çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden sonra iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Aksaray, Karaman ve Sivas çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden sonra yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden sonra iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Erzincan, Erzurum, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin yağmur, yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde gök gürültülü sağanak yağışlı 24°C

Ankara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 15°C

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 20°C

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve yüksekleri karla karışık yağmurlu 13°C

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 18°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 23°C

Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu 18°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir