• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Trafik kazasında yaralanan öğrencilere moral ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Derik ilçesinde 10 Kasım günü öğretmenleri taşıyan otomobil ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir öğrenci hayatını kaybetmiş, 13 kişi de yaralanmıştı.

Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hakan Kafkas, kazada yaralanan ve Kızıltepe Devlet Hastanesi, Özel İpekyolu Hastanesi ile ilçedeki başka bir özel hastanede tedavi gören öğrencileri ve öğretmeni ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yaralı öğrenciler ve öğretmen hakkında doktorlardan bilgi alan Kafkas, bir daha bu tür kazaların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Kafkas, "Maalesef geçtiğimiz cuma günü öğretmenlerimizi taşıyan otomobil ile öğrencilerimizi taşıyan öğrenci servisinin tarihi İpekyolu üzeri Boyaklı Mahallesi kavşağında çarpışması sonucu üzücü bir kaza meydana gelmiş ve maalesef 8'inci sınıf öğrencimiz Veli Aktaş hayatını kaybetmişti. Diğer öğrencilerimizin ve bir öğretmenimizin tedavileri Kızıltepe ilçemizdeki hastanelerde devam ediyor. Doktorların da verdiği bilgiye göre, sağlık durumları iyiye gidiyor. İnşallah bir an önce yavrularımız ve öğretmenimiz sağlığına kavuşur, eğitimlerine kaldıkları yerden devam ederler. Tekrardan kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, vefat eden yavrumuza Allah rahmet eylesin. Ailesine başsağlığı diliyorum. Rabbim bir daha bu tür acı kazaları bizlere yaşatmasın." dedi. (Mehmet Aslan - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir