• DOLAR 32.559
  • EURO 34.885
  • ALTIN 2432.877
  • ...
Batman`da 5 hırsızlık şüphelisi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte farklı tarihlerde ev ve cep telefonu hırsızlığı yaptığı belirtilen 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunan bir halı sahadan 2 adet, Kültür Mahallesi'nde bulunan bir kafeden bir adet, Ziya Gökalp Mahallesi'nde otomobilden bir adet ile Kültür Mahallesi'nde park halinde bulunan otomobilden bir adet cep telefonu çalınması olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüphelinin yakalanarak, adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

Barış Bulvarı'nda bulunan bir ikametten hırsızlığa teşebbüs eden biri yaşı küçük olmak üzere 2 şüphelinin yakalanarak, hakkında adli işlem tesis edildiğinin kaydedildiği açıklamada, şöyle denildi:

"Ziya Gökalp Mahallesi'nde park halinde bulunan bir otomobilden bin Türk Lirası'nın çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs hırsızlık büro amirliği görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alınmış, şüpheli şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. Cudi Mahallesi'nde park halinde bulunan bir otomobilden bir adet cep telefonunun çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli hırsızlık büro amirliği ekiplerimizce yakalanmış, şahıs, hakkında tesis edilen işlemin ardından adli makamlara sevk edilmiştir."

Kumar oynatan iş yeri mühürlendi

Ayrıca, yapılan denetimlerde, umuma açık bir iş yerinin kumar oynanması sebebiyle mühürlendiğinin ifade edildiği açıklamada, yapılan operasyon neticesinde; bir adet tombala makinası, bir adet televizyon, bir adet kamera ile kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemelerin muhafaza altına alındığı belirtildi.

Kumar oynayan 18 kişiye de toplam 4 bin 86 TL idari para cezası uygulandığı, iş yeri ve sahibi hakkında adli/idari işlem başlatıldığı bildirildi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir