• DOLAR 32.609
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2496.512
  • ...
Bir kişiyi zorla alıkoyduğu belirtilen şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkezde dün yaşanan olayda, alacak-verecek meselesi nedeniyle silah zoruyla bir kişiyi kaçırdığı belirtilen şüpheli yakalandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, alıkonan kişinin kurtarıldığı olayla ilgili 2 kişinin daha arandığı belirtildi.

Açıklamada, "Cumartesi sabaha karşı E.T. isimli şahsın alacak-verecek meselesi nedeniyle Ü.T. isimli şüpheli tarafından silah zoruyla kaçırıldığı, cüzdanının ve cep telefonun gasp edilerek bir binanın beşinci katında zorla alıkonulduğu, ellerinin ve ayaklarının elektrik kablosu ile bağlanıldığı Ü.T. isimli şahsa yardım eden bir kadın ve bir erkek şahsın daha bulunduğu E.T. isimli mağdurun bir erkek ve bir kadın şahsın evden ayrıldıkları sırada kendi imkânları ile evin balkonundan dikkat çekmek için cisim fırlattığı esnada bölgede devriye görevini ifa eden ekiplerimizce olay fark edilmiştir. Bahse konu ikamete Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerimizin itfaiye yardımı ile yapmış oldukları operasyon neticesinde E.T. isimli şahıs kurtarılarak tedavisinin yapılması amacıyla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılmış, Ü.T. isimli şahıs ise yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.  

Konu ile ilgili olarak Ü.T. isimli kişinin İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği ve diğer 2 şüphelinin yakalanmalarına yönelik çalışmaların ise devam edildiği belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir