• DOLAR 32.56
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2427.201
  • ...
HÜDA PAR heyeti Seyhan esnafının sorunlarını dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Adana Seyhan ilçe Başkanı Veysi Sonkaya ve beraberindeki heyet ilçe esnafının sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Esnafın şikâyet ve önerilerini dinleyen HÜDA PAR heyeti, hem esnaftan hem de halktan ilgi gördü.

HÜDA PAR ilçe Başkanı Sonkaya'ya sorunlarını aktaran esnaf, "Siyasetçilerin sadece seçim zamanlarında meydanlarda olduğunu, seçildikten sonra ise halk ile gereği kadar iç içe olmadıklarını" söyleyerek, bu anlamda düzenlenen ziyaretin kendilerini memnun ettiklerini ifade ettiler.

Ziyaretlerde heyeti sıcak karşılayan esnaf, HÜDA PAR'dan büyük beklentilerinin olduğunu dile getirirken, esnafın çay ikramını geri çevirmeyen Sonkaya ise "Bizim HÜDA PAR olarak vaadimiz adalettir. Türkiye'de referansı İslam olan tek parti olmamız hasebiyle üzerimizdeki yükün farkında ve bilincindeyiz. Hakkı ve adaleti ayakta tutan şahitler olacağız. Haksızlık kimden gelirse gelsin karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Doğruluk da kimden gelirse gelsin yine destek olmaya devam edeceğiz. Hak'tan aldığımız güç ile halkımıza hizmet etmenin derdindeyiz. Bizler sadece seçim zamanı değil, sürekli halkın içinde olan bir partiyiz." dedi.

Esnaf ile diyalogunda "Bizler sizlerden dua ve destek bekliyoruz." diyen Sonkaya, "Biz elimizden gelen gayreti yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu yolda tek dayanağımız Allah'tır ve çalışmalarımız neticesinde de hayırlı sonuçları yalnız Allah'tan bekliyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir