• DOLAR 32.572
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2430.65
  • ...
Otogarda yaşayan kimsesiz Suriyeli ölü bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye'deki iç savaştan dolayı Gaziantep'e gelen ve yaklaşık 4 yıldır Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yaşayan kimsesiz Suriyeli bir erkek ölü bulundu.

Olay, Şehitkamil ilçesi Karacaahmet Mahallesi'ndeki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Suriye'deki savaştan dolayı Gaziantep'e gelen ve 4 yıldır kimsesi olmadığı için şehirlerarası otobüs terminalinde kaldığı belirtilen Yusuf Azize (43), dün gece otobüs firmalarının ofislerinin bulunduğu alanda bankta uyudu.

Sabah saatlerinde terminaldeki güvenlik görevlileri Suriyeli Yusuf'u uyandırmak istedi. Yusuf Azize'nin cevap vermemesi üzerine güvenlik görevlileri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine terminale gelen sağlık ekipleri Yusuf Azize'nin öldüğünü belirledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından Yusuf Azize'nin cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Vücudunda darp ve yara izine rastlanılmayan Suriyeli Yusuf'un kimsesi olmadığı için otogarda kaldığı ve burada kendisine verilen işleri yaparak, geçimini sağladığı öğrenilirken, kesin ölüm nedeninin ise otopsi işlemlerinin ardından belirleneceği belirtildi.

Otogarda çaycılık yapan Celal Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada Yusuf Azize'nin kimsesi olmadığı için 3-4 yıldır otogarda yaşadığını ve esnafın verdiği yardımlarla geçindiğini söyledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir