• DOLAR 32.453
  • EURO 34.483
  • ALTIN 2475.096
  • ...
Türkiye geneli hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Kastamonu, Sinop, Kars ve Iğdır çevrelerinin hafif ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar genellikle batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava

Marmara: Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde bölge genelinin yer yer pus ve sisli geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin yer yer pus ve sisli geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde Göller Bölgesi ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer pus ve sisli geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde bölge genelinin yer yer pus ve sisli geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Kastamonu ve Sinop çevrelerinin hafif ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Kars ve Iğdır çevrelerinin hafif ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin batısında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava durumu

Bursa: Parçalı bulutlu, 6, 19

İstanbul: Parçalı bulutlu, 11, 16

Adana: Parçalı ve az bulutlu, 10, 24

Antalya: Parçalı ve az bulutlu, 13, 23

Ankara: Parçalı ve az bulutlu, 12, 13

Trabzon: Parçalı bulutlu, 12, 16

Erzurum: Parçalı bulutlu, 1, 9

Kars: Parçalı çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde hafif ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, 1, 10

Denizlerde hava

Karadeniz: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30km/sa), Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Marmara: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/sa), Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Ege: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/sa), sabah saatlerinden sonra 3 ila 5 (20-40km/sa), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/sa), gece saatlerinden sonra 2 ila 4 (10-30km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Akdeniz: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğu, öğle saatlerinden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Van Gölü: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/sa), Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi. (İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir