• DOLAR 32.578
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2487.854
  • ...
"Farklılığımız büyük zenginliğimizdir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Din görevlileri Birliği Derneği (DİN-BİR-DER), Trabzon Kur'an Kursları Dernekler Federasyonu, Medrese Âlimleri Vakfı tarafından 'Doğu Karadeniz-Güneydoğu Anadolu Kardeşlik Projesi' kapsamında Karadeniz bölgesinden çok sayıda âlim, kanaat önderi ve STK temsilcisi, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Batman'a gelerek tarihi antik kent olan Hasankeyf ilçesiniz ziyaret ettiler.

Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, ilçeyi ziyaret eden Karadenizli din görevlileri, kanaat önderleri ve STK temsilcilerinden oluşan heyet ile yemekte bir araya geldi. 

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Kaymakam Baygüven, Türkiye'nin uzun yıllardan beri karşı karşıya kaldığı bazı yanlış algıların din kardeşliğinin pekiştirilmesiyle giderileceğini ifade etti.  

Baygüven, "Farklılığımız büyük zenginliğimizdir. Bize düşen şey din kardeşi olduğumuzu hatırlayarak  kucaklaşmaktır. Şimdi her şeyden daha fazla kardeşliğe, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Baygüven, konuşmasının sonunda projede emeği geçenlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir