• DOLAR 32.569
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2431.86
  • ...
Batman'da uyuşturucuyla yakalanan 3 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, durdurulan bir araçta yapılan aramada bir kilo 60 gram eroin ele geçirilirken, olayla ilgili ise 2'si kadın 3 kişi tutuklandığı bildirildi.

Açıklamada, "Durdurulan araç sürücüsü F.T. isimli şahıs ile beraber yolculuk yapan Ş.A. ve Y.U. isimli bayan şahıslar ile birlikte 2 çocuğun şüpheli hal ve hareketler sergilemesi üzerine bahse konu aracın 'sarıkız' uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramasında araca zulalanmış vaziyette bir kilo 60 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan F.T, Ş.A. ve Y.U.  isimli şüphelilerin sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi.

Öte yandan açıklamada, Bahçelievler Mahallesinde bir evde meydana gelen bir adet bilgisayar ve 250 TL paranın çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüphelinin yakalandığı, bu kişi hakkında adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

Yine bir AVM önünde bulunan bir motosikleti çalan bir kişinin suçüstü yakalandığı belirtilen açıklamada, şahsın bir başka tarihte bir evin önünde meydana gelen motosiklet hırsızlığını da gerçekleştirdiği tespit edildiği, şüphelinin tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir