• DOLAR 32.585
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2514.299
  • ...
Kiminin fazlalıkları kiminin faydasıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde hizmet veren Şakir Süreyya Nuhoğlu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, "Kiminin fazlalıkları, kiminin faydasıdır" sloganı ile Suriyeli aileler yararına yardım kampanyası başlattı.

Okul öğrencilerinden Seher Aslan'ın öncülüğünde gerçekleşen ve hayata geçirilen proje ile Mardin'de yerleşik ihtiyaç sahibi ailelere önemli miktarda kullanılabilecek kıyafetler toplayarak, dağıtılmak üzere Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformuna teslim ettiler.

Okul Müdürü Mustafa Ok'un katkılarıyla projeyi gerçekleştiren okul öğrencisi Seher Aslan, "Bundan sonra daha büyük yardım kampanyaları düzenleyerek Suriyeli kardeşlerimize katkı sağlayacağız." dedi.

Toplanan elbise ve ayakkabıları teslim alan Yardım Platformu Tertip Komitesi Başkanı Lütfü Günlüoğlu da bu yardımı yapan veya katkı sağlayan okul müdürü ve öğrencilerine teşekkür etti.

Yardımların devam etmesi için herkesin katkı sunması gerektiğini kaydeden Günlüoğlu, aynı hassasiyeti diğer okulların da göstermesi gerektiğini ifade etti. (M. Salih Keskin - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir