• DOLAR 32.428
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.979
  • ...
Adana`da "Kur`an Pınarı" heyecanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur'an Nesli Platformunca Türkiye genelinde 100'ün üzerinde merkezde gerçekleşen "Kur'an Nesline Kur'an Pınarı" temalı meal sınavı, Adana'da 5 okulda gerçekleşti.

3 kategoride gerçekleşen sınava Adana'da yoğun bir katılım oldu. Adana'da gerçekleşen sınavla ilgili bilgi veren Kuran Nesli Platformu Adana Koordinatörü Osman Yalçınkaya, bu yıl "Kur'an Nesline Kur'an Pınarı" temasıyla düzenledikleri sınavın Türkiye genelinde 46 merkezde eş zamanlı olarak gerçekleştiğini belirtti.

Adana'da gerçekleşen bu yıl ki sınava, geçen yıla göre katılımın iki katına ulaştığını ifade eden Yalçınkaya, "Adana merkez ilçelerinde 4 okul, Ceyhan'da bir okul olmak üzere 5 okulda 10.30'da başlayan sınavımıza katılım bizi çok memnun etti. Kur'an Nesli Platformu olarak bu sınavlarla gençlerimizin, Rabbimizin 'Oku' emrinin gereğini yerine getirmelerini ve Kur'an ile beraberliklerini sağlamayı hedefliyoruz. Allah, sınava katılan ve destek olan tüm kardeşlerimizden razı olsun." dedi.

Sınavın yapıldığı okullarda katılımcılardan çoğunun çocuk olması dikkat çekti. Anne babalarıyla sınavın yapıldığı okullara gelen çocukların oldukça heyecanlı oldukları görüldü. (İLKHA)














































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir