• DOLAR 32.37
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2325.369
  • ...
Mardin 7`den 70`e Kur`an Pınarında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur'an Nesli Platformu, Mardin'in de içinde bulunduğu 46 ilde umre ödüllü 'Kur'an Pınarı Sınavı' düzenledi. Mardin merkez ve ilçelerinde de yapılan sınav, 2 saat sürdü. 7'den 70'e her kesin katıldığı sınav, 3 kategoride gerçekleştirildi.

Sınav hakkında açıklamalarda bulunan Kur'an Nesli Platformu Mardin Koordinatörü Mahmut Akın, sınava giren tüm adaylara başarılar dileyerek, Kur'an meali sınavının kaybedeninin olmadığını, sınava giren herkesin şimdiden kazandığını söyledi.

Mardin merkez ve ilçelerinde toplamda 10 merkezde Kur'an Pınarı Sınavı'nın yapıldığını aktaran Akın, sınava 4 bin 239 kişinin katılım gösterdiğini söyledi.

Akın, sözlerine şöyle devam etti: "Kur'an Nesli Platformu olarak her yıl Kur'an'ı anlamak adına geleneksel olarak düzenlediğimiz Kur'an-ı Kerim meal sınavını bu yıl 'Kur'an Pınarı Sınavı' adıyla düzenliyoruz. Mardin'de toplam 10 ayrı merkezde düzenlediğimiz sınava 4 bin 239 kişi katıldı. Bizim gayemiz, milletimizi Kur'an-ı Kerim'in anlamıyla buluşturmaktır. 7'den 70'e herkesi yeniden Kur'an-ı Kerim'e yönlendirmek ve sevdirmektir. Kur'an-ı Kerim'i iyi bilip hayatlarında tatbik etmesini sağlamaktır. İnşallah bu gayemiz hâsıl olmuştur. Bizim gözümüzde bu sınavın kaybedeni yoktur, herkes kazanmıştır. Bir tek insan dahi bu sınav vesilesiyle hidayete ererse bizim için yeterlidir." (M. Salih Keskin - İLKHA)














































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir