• DOLAR 32.373
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2322.24
  • ...
HÜDA PAR Ergani`de esnaf ziyaretinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz, beraberindeki heyetle Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi.

Ziyarette Yılmaz'a İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, Metin Turan ve İlçe Başkanı M. Emin Buran ve partililer eşlik etti.

Eski Diyarbakır yolu olarak bilinen Kurtuluş Caddesi esnafını ziyaret eden Yılmaz, vatandaşlarla ayaküstü sohbet ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ekonomik durgunluktan şikayette bulunan bir esnafla konuşan Yılmaz, "Ekonomide istikrar olmalı ki yatırım olsun. İstikrar olmazsa yatırım olmaz. Bu parti hepimizindir. Kapımız herkese açıktır. Esnaflarımız için elimizden geleni yapacağız. Şu an iktidar değiliz ama siyasi parti olmamız hasebiyle sesinizi duyurmaya geldik. Bizler parti olarak sıkıntılarınızı dile getirdiğimizde sesimiz daha yüksek çıkacaktır." dedi.

Üniversite mezunu bir esnafın atamalara ilişkin eleştirisi üzerine Yılmaz, "Hükümet tüccar gibi davranıyor. 'Devlet kasasından ne kadar az para çıkarsa o kadar iyidir' diyor. Ücretli öğretmenlere yöneliyor." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar bu tür ziyaretlerin daha sık yapılması gerektiğini belirttiler.

Ziyaretten sonra parti binasına geçen Yılmaz, 2. Olağan Kongrede yeniden ilçe başkanlığına seçilen M. Emin Buran'ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir