• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
14 Şubat
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ayrıca bu zevk cehenneminin dibine sürüklenmektedirler. Birkaç günlük dünya zevki uğruna, ebedi ahret saadetini kaybetmekle tehdit ediliyoruz. Ancak bu dünyanın renkleri bize her şeyi unutturuyor. Dışarıdan bakınca basit ve güzel görünüyor. Çünkü adı sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, yılbaşı ve doğum günü olarak kafamıza kazımışlar. Hâlbuki bunlar bizi sömürme eylemi veya tüketim günleri diye algılanmalıdır. Vay halimize vay ki Müslüman deyip kenara çekiliyoruz. Şeytanın oyunlarına ve uşaklarına dur diyemiyoruz. Biz sustukça onlar kazançlarına kazanç katıp semiriyorlar. Nasıl ki bir insan su, su diye inler ağlar sızlar, ancak su içmeye gitmezse su ayağına gelmeyeceğine göre bizde oturduğumuz yerden, “bende İslami çok istiyorum canım” deyip televizyona dalıp gidersek İslam elbette gelemez.
Şimdi 14 Şubat, bende kutlamak istiyorum. Sevgisi ve aşkı hiç bitmeyen, sevgiye ve aşka en çok layık olan ve her zaman taptaze kalacak olan Efendimiz serverı âlemin veladetlerini kutluyorum. Tüm gerçek mümin kardeşlerimizin kandilleri mübarek olsun.

Tarih: 13 Şubat
Sümeyye Cihan / Konya - Yaş: 21

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir