• DOLAR 32.331
  • EURO 34.994
  • ALTIN 2297.427
  • ...
"Sabah Namazıyla Diriliş" programları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları ile Yakubiye Eğitim ve Kültür Derneği (Yakubiye-Der), her hafta geleneksel hale getirdiği "Sabah Namazıyla Diriliş" programı kapsamında üye ve gönüllülerini Eyüp Peygamber Camii'nde bir araya getirdi.

Her hafta cumartesi günü farklı camilerde düzenlenen programlarda gençler hep birlikte sabah namazında saf tutuyor. "Sen Uyan ki, Ümmet Uyansın", "Sen Diril ki, Ümmetin Gençleri Dirilsin", "Seher Medeniyetinin Evlatları" sloganlarıyla düzenlenen programlara katılımın her hafta artarak devam ettiği görüldü.

Program kapsamında bir araya gelen gençler, merkez Eyyübiye ilçesinde bulunan tarihi Eyüp Peygamber Camii'nde sabah namazı kıldı. 

Sabah namazı programına HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet İdem,  Yakubiye-Der Başkanı Fatih Karakaş ve birçok genç katıldı. İl Gençlik Kolları Başkanı Cumali Taba ise yaptığı kısa sohbetinde 'güzel ahlak' konusuna değindi.

"Sürekli güzel ahlakı kuşanmalıyız"

"İslam'ı kendisine şiar edinen genç neferler olarak güzel ahlakı kendimize düstur edinmeliyiz." diyen Taba, diğer insanlara İslam'ı götürmek için davetçinin önce kendi ahlakını güzelleştirmesi gerektiğine dikkat çekti.

Program, yapılan konuşmanın ve duanın ardından son buldu. (Ramazan Casuk-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir