• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
DAKA yönetim kurulu toplantısı Bitlis`te yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) kasım ayı yönetim kurulu toplantısı Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun başkanlığında Bitlis Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda gündem maddeleri değerlendirilerek, 2018 yılı için gerçekleştirilecek proje ve yatırımlar masaya yatırıldı. Hakkari'de yaşanan çatışmada hayatını kaybeden asker ve güvenlik korucularına rahmet ve millete başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Van valisi Murat Zorluoğlu, gündemlerinde 2017 ara dönem faaliyet raporunu görüşülmesi, Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illeriyle ilgili güdülen projeler hakkında bilgi alınıp, bazı kararların alınacağını ve 2018 yılı mali destek programlarıyla bası huşuları görüşüp karara bağlayacaklarını belirtti.

Zorluoğlu, "2017 yılında yaptığımız çalışmalar çerçevesinde bazı bütçe revizyonları gerekiyor. Onları görüşüp, karara bağlayacağız. Halihazırda dört ilimizde devam eden değişik projelerle ilgili bazı hususlar var onları değerlendireceğiz. Son madde olarak da ajans personeliyle alakalı değerlendirip karara bağladıktan sonra inşallah toplantımızı tamamlayacağız. Ben bu toplantımızın illerimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.

Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Muş Valisi Aziz Yıldırım, belediye başkanları katılırken, Katılamayan Hakkari valiliğine ise telekonferansla bağlantı sağlanarak, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alındı. Toplantı, basına kapalı olarak devam etti. (Şükrü Tontaş-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir