• DOLAR 32.504
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2488.163
  • ...
Adıyaman Valiliğinden dolandırıcılara karşı uyarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

Açıklamada, "Son günlerde valiliğimize gelen bilgilere göre, bazı şahısların şirket, iş adamları ve Adıyamanlı hemşerilerimizi valilikten aradığını söyleyerek veya kendisini Adıyaman valisi olarak tanıtıp engelli kardeşlerimize engelli aracı veya sandalyesi alınacağı bahanesiyle verdikleri hesap numarasına para yatırılmasını talep ettikleri anlaşılmıştır. İlimiz valisi, vali yardımcıları, birim amirleri ve valiliğimiz çalışanlarının böyle bir talepte bulunması söz konusu değildir." denildi.

Dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiğinin kaydedildiği açıklamada, "Buna benzer dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmaları, valilikten aradığını söyleyen şahıslara itibar edilmemesini, böyle bir taleple karşılaşılması halinde vatandaşlarımızın, valiliğimizin '216 10 01' nolu telefonu ile il emniyet müdürlüğünün '155' polis haber merkezi ve il jandarma komutanlığının '156' nolu telefonuna başvurmaları önemle rica olunur." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir