• DOLAR 32.576
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2438.71
  • ...
İngilizin Siyonist aşkı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Birleşik Krallık Başbakanı May, ülkesinin Balfour Deklarasyonu dolayısıyla, "İsrail devletinin kurulmasında oynadığımız öncü rolümüzden gurur duyuyoruz." dedi.

Balfour Deklarasyonu'nun 100. yıl dönümü dolayısıyla İngilterenin  özür dilemesi yönündeki çağrılara küstahça cevap veren Theresa May terör rejiminin kuruluşundaki rollerinden dolayı gurur duyduklarını ifade etti

Balfour ihanetinin 100. Yılı dolayısı ile verilen yemekte konuşan May tarihe "Balfour Deklarasyonu" olarak geçen 67 kelimelik mektubun, "tarihin en önemli mektupları" arasında yer aldığını söyledi.

İngiliz devletinin Balfour deklarasyonundan dolayı özür dilemeyeceğini söyleyen May İslam dünyasının bağrına ektikleri siyonist ur`dan dolayı gurur duyduklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Bazıları bu mektup dolayısıyla özür dilememiz gerektiği önerisinde bulunurken, ben ise 'kesinlikle hayır' diyorum. İsrail devletinin kurulmasında oynadığımız öncü rolümüzden gurur duyuyoruz. İsrail'e desteğimizi açıklamaktan dolayı gurur duyuyoruz. Ayrıca İsrail ile inşa ettiğimiz ilişkiden dolayı da gurur duyuyoruz. Balfour'un 100. yılını anarken, bu ilişkilerin daha da ileriye taşınması için sabırsızlanıyoruz."

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir