• DOLAR 32.383
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Personellere Hizmet İçi Eğitim Semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediyesi bünyesinde çalışan personellere 2-9 Kasım tarihleri arasında verilecek Hizmet İçi Eğitim Seminerine başlandı.

Kızıltepe Belediyesi Meclis Salonunda verilen hizmet içi seminerinde konuşan Kızıltepe kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ahmet Odabaş, Hizmet İçi Eğitim programlarının, kurumların gelişmesi, yenilenen mevzuata ve yenilenen bilgilere uyum sağlaması açısından önemli olduğunu söyledi.

Bu sene içerisinde ilk hizmet içi seminerini verdiklerini belirten Odabaş, şunları söyledi:

"Kurumumuzda personel sayısında büyük bir yenilenme oldu. Personelimizin mutlaka hem mevzuat yönünden hem de kişisel olarak yenilenmesini çok önemsiyoruz. Bu alanda bu programı düzenledik ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 8 günlük eğitim programında 79 memurumuz, 54 daimi işçimiz,10 sözleşmeli personelimiz ve 50 taşeron personelimiz olmak üzere toplam 193 personelimiz seminerde yer alacaktır. Bugünden itibaren Kişisel Gelişim konusunda değerli hocamız Adem Karafirik, İmar Kanunu ve İmar ile ilgili yönetmelikleri konusunda İmar İşleri Müdürü Ayşe Ünal, İhale Mevzuatı ve ilgili yönetmelik ve sözleşmeler konusunda Maliye Bakanlığı Muhasebat kontrolörü Ahmet Arslan tarafından seminerler verilecektir. Belediye mevzuatı, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu ve Zabıta Yönetmeliği Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Dönmez sizlere mevzuatla ilgili burada bir hafta boyunca sunumlarını yapacaklardır." (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir