• DOLAR 32.534
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2488.226
  • ...
Zirai ilaçtan zehirlenen bebek hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde kurutmalıkların kurtlanmasını önlemek amacıyla tarım ilacı kullanan ailenin, 4 aylık bebeği zehirlenerek hayatını kaybederken, diğer 2 çocuğu ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Şahinbey ilçesi Serinevler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kış mevsiminde tüketilmek için hazırlanan kurutmalık sebzelerle geçimini sağlayan Şenel ve Mehmet Kakuş çifti, evde bulunan sebzelerin kurtlanmasını önlemek için zirai ilaç kullandı. Evde bulunan Kakuş çiftinin 4 aylık bebeği Emir, Mehmet (11) ile Elanur (9) bir süre sonra fenalaştı.

Çift, bir süre sonra teneffüs ettikleri ilaçtan etkilenen çocuklarını baygın halde bulunca, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri, bayılan çocukları ambulansla özel bir hastaneye götürdü.

Hastanede tedavi altına alınan 4 aylık Emir bebek, burada doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybederken, Mehmet ve Elanur Kakuş ise ilk müdahalelerinin ardından başka bir hastaneye sevk edildi.

Hayatını kaybeden Emir bebeğin cenazesi, otopsi işlemeleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir