• DOLAR 32.597
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2506.767
  • ...
Madde bağımlılığının zararlarına dikkat çekmek amacıyla stant açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'de Yeşilay Bingöl Şubesi ve paydaş kurumları iş birliği kapsamında bağımlılık yapan uyuşturucu gibi maddelerin zararlarına dikkat çekmek için Genç Caddesi Saat Kulesi önünde stant açıldı.

Yeşilay Bingöl Şubesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü iş birliği kapsamında paydaş kurumlar olarak, uyuşturucu gibi maddelerin zararlarıyla ilgili bilgilerin bulunduğu broşürler, anahtarlık, kalem, balon ve şapka gibi çeşitli hediyeler dağıttı.

Yeşilay Bingöl Şubesi Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Bayram Yurt, uyuşturucu gibi bağımlılıklardan uzak durmak ve sağlıklı yaşam için uyuşturucunun maddenin zararlarına dikkat çekmek için her ay paydaş kurumlarla beraber çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Yurt, "Her ay düzenli bir şekilde halkımızı bilinçlendirme ve farkındalık oluşturmak için bir etkinlik düzenliyoruz. Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin ve velilerin üzerinde bir farkındalık oluşturmak için çevre arkadaşlık seçiminde bu gibi etkinliklerin önem arz etmektedir. Bugün bu etkinlik kapsamında merkez Dörtyol Saat Kulesi önünde bir etkinlik yapıyoruz. Bu etkinliklerle duyarlılık ve farkındalıklar oluşturarak topluma ve halka faydalı olmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir