• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde yağış beklenmezken, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile gece saatlerinde Trakya kesiminin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu ve Göller Yöresi'nde hafif, İç Anadolu, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimlerinde hafif yer yer orta kuvvette don olayının görüleceği bekleniyor.

Sabah saatlerinde Marmara Bölgesi ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde artacağı fakat Türkiye genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu, gece saatlerinde Trakya kesimi parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güneydoğusunda hafif don olayı, sabah saatlerinde pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde hafif yer yer orta kuvvette don olayı bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğusu parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde göller yöresinde hafif don olayı bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece bölge genelinde hafif yer yer orta kuvvette don olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif yer yer orta kuvvette don olayı, sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı, sabah saatlerinde doğusu çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif yer yer orta kuvvette don olayı bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı, yer yer doğusu çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu, öğleden sonra batısı parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve az bulutlu 25°C

Ankara: Az bulutlu 11°C

Diyarbakır: Az bulutlu 17°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 6°C

İstanbul: Az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu 14°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 14°C

Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu 12°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir