• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Diyarbakır`da ihtiyaç sahibi aileler yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Umut Kervanı tarafından merkez Bağlar ilçesinde ihtiyaç sahibi ve mağdur aileler yararına kermes düzenlendi.

Selahattin Eyyubi Mahallesi Aydın Aslan Bulvarı'ndaki bir iş yerinde açılan kermeste; her yaşa hitap eden kıyafetler ile ev yapımı yemek, kitap ve birçok çeşit ürün bulunuyor.

Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, ihtiyaç sahibi ailelere katkı sunabilmek adına bu kermesi düzenlediklerini söyledi.

Elelçi , "Bu kermes 8 günlük süreç ile başlamaktadır. Cumartesi günü sonlandıracağız. Bu kermesi düzenlememizin asıl sebebi fakir ve muhtaç insanlara katkı sunabilmektir. Fakir ve muhtaçlara ulaşmak üzere hayırseverlerimizin destek sunmasını istiyoruz. Kermesimizi açmamızın en büyük gayesi budur. Bu hususta gerekli duyarlılığı ve yardımı gösteren hayırseverlerimiz bulunmaktadır. Kermese her türlü desteği sunan hayırseverlerden Allah razı olsun." dedi.

Kermeste her yaşa hitap eden farklı ürünlerin bulunduğunu dile getiren Elelçi, "Kermesimizde çok farklı ürünler bulunuyor. Burada çocuk ve bebek giyimleri, bunun yanı sıra evde yapıp buraya getirilen mahalli yemekler var. Bize ulaşan insanlar, fakirler adına böyle bir katkı sunmaktadırlar. Yapacakları katkılar için şimdiden Allah hepsinden razı olsun." ifadelerini kullandı. (Emrah Deniz, Mehmet Çelik - İLKHA)






























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir