• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Misyonerlerden Zekâ Testi Oyunu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Misyonerler daha önce peygamberler şehri Şanlıurfa`da dindar bölge halkının kafasını karıştırmak için birçok yola başvurdu. Ancak yaptıkları her türlü oyun ve hileler bölge halkını dininden ayıramayınca bu kez farklı bir yola başvurdular. Zekâ testi adında kartvizit ebadında basmış oldukları kartları sağa sola bırakarak, halkın kafasını karıştırmaya çalışıyor.

 

Dağıtılan kartlarda kafa karıştırıcı sorular
Zekâ testi yazılı olan kartta tanrıdan daha büyük şeytandan daha kötü, ölülerin yediği yaşayanların ise onu yerlerse ölecekleri şey nedir? Şeklinde olan kafa karıştırıcı sorunun alt kısmında ise cevap arkada denilerek, okuyanlar arka kısma yönlendiriyor. Kartın arka kısmında ise cevap yerine zihin bulandırıcı başka testler bulunuyor.

 

Karttaki kafa karıştırıcı ve mantıksız yazılanların altında bir İstanbul kodlu sabit telefon numarası ve web adresi veriliyor.

 

Misyonerlik faaliyetlerine tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerin bu gibi faaliyetlere izin vermemelerini ve gereken işlemlerin bir an önce yapılmasını istedi.

 

Geçen yıl İncil dağıtan misyonerler Şanlıurfa esnafının tepki göstermeleri üzerine arabalarına binerek ortalıktan kaybolmuştu.

Ali Durmaz - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir