• DOLAR 32.368
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.452
  • ...
Sabah Namazına Çağıran Şeytan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER - Hasan Işık

Ortadoğu`nun kardeş halkları birbirine mi düşmüş ülkeleri kan gölüne mi dönmüş ABD yönetimi için bu hiç önemli değildir. Onların tek hedefi çıkardır. Çıkarları için şeytanla bile işbirliğine gidebilecek bir yönetimden “ne yapsa normaldir”, “ne dese normaldir” demekten başka seçenek yok.

Altından Petrol Çıktığı Üstünde Ezan Okunduğu İçin Onlarca Yıldır Sömürülen Ortadoğu

Bir taraftan sözüm ona IKYB`nin bağımsızlık açıklamasına karşı tavır sergilerken, diğer yandan aynı tavrı sergileyen İran`a yeni yaptırımlar için çırpınan, şimdi de Haşdi Şabi komutanı için “"O kişi bir teröristtir” diyebilen bir yönetim.

Bu yönetim, dünya alem bir çok ülkenin terörist kabul ettiği PKK ile açık müttefiklik ilişkisine girerken, sözüm ona müttefiki olduğu ülkeye darbe yapan bir diğer terör örgütü liderini Pensilvanya`da besiye çekebilmektedir.

Fakat bu durumlar artık kimseyi şaşırtmıyor. Herkes ABD yapmışsa “normaldir” diyor. Evet, omurgasız, çift yüzlü, sürüngen ve çatal dilli bir yönetimden de ancak bu tür adi davranışlar beklenir.

Çünkü burada; altından petrol çıktığı, üstünde ezan okunduğu için onlarca yıldır kardeş halkları cetvelle bölünen, birbirine düşürülen, fırsat bulundukça kanıyla ziyafet çekilen mazlum ve Müslüman Ortadoğu söz konusu. Yani ABD için kanlı bir ziyafet sofrası…

Daha Nice Teröristlere De Gayrimeşru Hamileliği Olan Bir Yönetim

israili ve sisiyi destekleyen, Arapların uşak kralları ile kılıç kalkan oynayan, her fırsat bulduğunda oluk oluk Müslüman kanı akıtan ABD gerçekten şerefsizdir ve dahi gerçekten teröristtir. Hem de teröristin önde gidenidir. Ve daha nice teröristlere de gayrimeşru hamileliği olan bir yönetimdir. Hani bu kelime(şerefsiz kelimesi) bazen hakaret anlamı ile bazen yerli yersiz kullanılır ama ABD için tam oturan bir kelimedir. Evet, ABD gerçekten dört dörtlük bir şerefsizdir.

Şeref yoksunu ve kardeşlerimizin kanları ile semiren, dinimize her türlü saldırıyı amaç edinmiş bu şeytani ABD devleti parçalanmadıkça Müslümanlara bu dünyada onurlu bir yaşam mümkün olmayacaktır.

ABD Ne Türk`ü Sever Ne De Kürd`ü

Tüm bu sebeplerden dolayı Türk-Kürt-Şii-Sünni-ılımlı-aşırı gibi kavramlar etrafında Ortadoğu`yu kaosun içine iten ABD yönetiminin açıklamalarının halkımızın üzerinde hiçbir etkisi olmamalıdır. Etkilenenleri de bu türden yazı ve uyarılarla ayıltmak lazım.  ABD ne Türk`ü sever ne de Kürd`ü, ne Sünni`yi sever ne Şii`yi. Bakıyoruz bazı medya grupları, ABD kendi politik görüşleri ile paralel bir açıklama yaptı mı cuk diye çukura düşüveriyorlar. Halbuki bu çift yüzlü yönetim yarın da kardeşini sana düşürecek bir açıklama yapacak. Niye seviniyorsun ki?

“İyi” Gibi Görünen Bir Şey

Kesin bilmek lazım; bu şerefsiz yönetim çocuklarımızı; ya kardeşlerini öldüren bir diktatöre(sisi) ya gözleri kanlı ağzı salyalı bir kanı bozuğa(dahlan) ya bir elinde uyuşturucu diğer elinde keleş olan ama halkına da kalleş olan bir çeteye(pkk), ya da ılımlı ılımlı bir kancığa(fetö) dönüştürmekten başka bir şey yapmadı yapmaz.

Bu şeytani yönetim “iyi” gibi görünen bir şey yapar ya da söylerse hemen onun altında bir şeyler aramalıyız. Mutlaka bir alçaklık vardır bu “iyi” gibi görünen işin içinde. Hz. Ali`yi sabah namazına çağıran şeytanın işi gibi… Aşağıda okuyacağınız haber bu cümleleri yazmama sebep olan haberdir.

O Kişi Bir Teröristtir

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Haşdi Şabi komutanlarından Mühendis'in "2009 yılında ABD tarafından terör listesine dahil edildiği ve Kerkük'te rol aldığı"nı vurguladı ve bir soru üzerine, "Bu konu hakkındaki haberleri gördüm. O kişi bir teröristtir. Haberleri doğrulayamam fakat eğer doğruysa asker toplama çalışmalarının başarısızlıkla sona ermesini umuyoruz." diye konuştu. Nauert, "Iraklılar buna karşı bir önlem almalı mı?" sorusuna ise "O bir teröristtir fakat bunun ötesine geçmeyeceğim." yanıtını verdi. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Güvenlik Ajansının Twitter hesabından yapılan açıklamada, Peşmerge'ye karşı başlatılan askeri operasyonun Ebu Mehdi Mühendis ile Bedir Tugayları komutanı Hadi Amiri tarafından yürütüldüğü ifade edilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir