• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
5 yıldır aranan şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'ın İpekyolu ilçesine Vali Mithatbey Mahallesi'nde bir kişinin ölümüne ve 2 kişinin yaralanmasına  sebep olduğu belirtilen şüpheli yapılan çalışmalar sonucu yakalanarak gözaltına alındı, zanlının çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce; olayda 5 yıldır firar durumda bulunan V.T. isimli şüpheli şahıs ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında;  2016 yılında çocuğunun dünyaya geldiği, şüpheli şahsın farklı kimliklerle ilimizde olabileceği değerlendirilmiş, şüpheli şahsın aile bireyleri ve yakın çevresinde yapılan araştırmalarda kardeşi K.T. adına kayıtlı bulunan motosikletin ailedeki bireylerin eşkâline uymayan uzun saçlı ve sakalı bir şahıs tarafından kullandığı, motosikletten indiğinde dahi kaskı başında çıkarmayan ve eşkâl değiştirerek kendisini gizlemeye çalışan şahsın şüpheli V.T. olabileceği değerlendirilmiş, 22 Ekim 2017 günü yapılan operasyonda V.T. isimli şüpheli şahıs kardeşi adına düzenlenmiş olan sahte kimlikle birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Gözaltına alınan V.T. isimli şüpheli için hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı belirtildi. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir