• DOLAR 32.589
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2503.287
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmeye göre, Türkiye'nin kuzey ve iç kesimleri ile Antalya ve Muğla çevresinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı; kuzeydoğu kesimlerde 2-5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava durumu

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Antalya'nın batı kıyılarının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava durumu

Bursa: Parçalı ve az bulutlu, 20

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, 19

İzmir: Parçalı ve az bulutlu, 21

Adana: Parçalı ve az bulutlu, 29

Antalya: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı kıyılarının yer yer çok bulutlu, 29

Ankara: Parçalı bulutlu, 17

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar sağanak yağışlı, 17

Elazığ: Parçalı ve az bulutlu, 17

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, 25

Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık, 26

Denizlerde hava durumu

Karadeniz: Parçalı bulutlu, ilk saatlerde doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatı, doğusunda doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

Marmara: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), ilk saatlerde 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, ilk saatlerde 2,0m, Görüş: İyi.

Akdeniz: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğu, akşam saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Van Gölü: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi. (İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir