• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.578
  • ...
Tarlada çalışan çiftçiye ateş açan 3 kişi gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şirvan'nın Taşkaya köyünde ikamet eden  bir kişinin, tarlasında çalıştığı esnada kendisine ateş açıldığı, olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadığı, saldırganların gözaltına alındığı belirtildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Şirvan'nın Taşyaka köyü Havuz Mevkiinde bugün saat 08:20 sıralarında A.B'nin, kendisine ait tarlada çalıştığı esnada kuzey istikametinden üzerine doğru silahla ateş edildiği belirtildi.

Saldırıda A.B'nin olay yerinden uzaklaşarak Taşyaka köyüne sığındığı ifade edilen açıklamada, "Olay haber alındıktan sonra Şirvan ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı unsurlar olay yerine sevk edilmiştir. Yapılan araştırma neticesinde; olay yerinin yakınında Durankaya köyünden M.S.C, A.E, M.S.C.  3 şahıs arazide saklanırken yakalanmış ve üzerlerinde ruhsatsız olduğu tespit edilen 2 adet kaleşnikof, bir adet G1 olduğu değerlendirilen silah ve mühimmat ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar gözaltına alınmıştır." denildi.

Açıklamada, olayla ile ilgili olarak Şirvan Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verildiği, adli soruşturmaya başlanıldığı kaydedildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir