• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...
HÜDA PAR`dan evi yanan mağdur aileye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Kozluk ilçesi Alıçlı köyünde ikamet eden Durmaz ailesinin evi dün gece saatlerinde çıkan yangında içindeki eşyalarla birlikte küle dönmüş ve kullanılamaz hale gelmişti.

HÜDA PAR Genel Merkez istişare kurulu üyesi Seyithan Aksoy, HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık'tan oluşan bir heyet, Durmaz ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak yaşanan mağduriyeti yerinde inceledi.

Evi yanan ailenin üzüntüsünü paylaştıklarını belirten HÜDA PAR İlçe Başkanı Yusuf Işık, "Alıçlı köyümüzde Mehmet Can Duran adlı kardeşimizin evinde yangın çıktı. Evde hiçbir şey kalmadı. 6 nüfuslu bir ailenin evinin tümü yanmış. Buzdolabından halısına, yatak odasından çocukların ev gereçlerine dair hiçbir şey kalmadı. Aile çok mağdur durumda. Ev çökmek üzere ve tamamen yandı." dedi.

Evin tamamının yanıp içerisinde kullanılabilecek hiçbir eşyanın kalmadığını gözlemlediklerini aktaran HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Tufan, "Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın gerçekleşti. Bu olayda evin büyük çocuğu pencereden kardeşlerini ağacın üzerinden indirdi ve bu şekilde can kaybını önledi. Yaptığımız gözlemlerimizde evin tamamının yandığını ve evin içerisinde kullanılabilecek hiçbir malzemenin kalmadığını gördük. Ailenin 4 çocuğu okula gidiyor ve bunların okul malzemeleri yanmış durumda. Evin gereçleri, ihtiyaçları tamamı şu an da imha olmuş durumda. Ev de yıkılmayla karşı karşıya yangının hararetinden dolayı. Çocuklara ve aileye tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyan mağdur aile, ziyaretten dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür etti. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir