• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bal Arıları Mühendis Oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Bal Arıları Mühendis Oluyor Projesi" kapsamında Batman Anadolu Lisesinde "Batman Kovan Günü"  etkinliği gerçekleştirildi. 

Batman Anadolu Lisesinde gerçekleşen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğretmenler, proje ekibi ve öğrenciler katıldı.

"Batman Kovan Günü"  etkinliğinde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğrencilerdeki umudun kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Kurtaran, "Ekonomimizle, eğitimimizle, sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle bölgemizin ve ülkemizin en cazip illerinden biri olacağız. Ülkemizin, bölgemizin ve ilimizin kalkınması, kendi kişisel gelişmemiz ve standartlarımızı yükseltmek için ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Bu projeyle ilimizi daha güzel günler göreceğine inanıyorum. Sizler, ülkemizin kalkınmasına ciddi katkılar sunacaksınız. Bizler de sizin için bütün imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Sizin çalışkanlığınız, gözlerinizden fışkıran zeka pırıltıları ve bizi umut var kılan duruşunuz beni her zaman mutlu etmiştir. Sizlere bundan sonra da başarılar diliyorum. Bu projenin Batman'a, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Kurtaran'ın konuşmasının ardından proje tanıtım ekip başkanı Özlem Başdoğan öğrencilere projeyi anlattı.

"Bal Arıları Mühendis Oluyor Projesi" kadınlara uygun görülen meslekler dışında başka seçeneklerin de var olduğuna ve bunları seçerken kız ve erkek öğrenciler için eşit fırsatlar sunmanın önemine dikkat çekmeyi, bu konuda farkındalık yaratmayı amaçladığı belirtildi.(İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir