• DOLAR 32.544
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2424.583
  • ...
HÜDA PAR Van`da esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Van il ve ilçe teşkilatları ,haftalık esnaf ziyaretlerine kesintisiz devam ederek halkın sorun ve taleplerini dinliyor.

HÜDA PAR'dan oluşan heyet, esnaf ziyaretleri kapsamında İpekyolu ilçesinde bulunan Zerbank Sokağı, İskele Caddesi ve Tuşba İlçesinde bulunan Yeni Marangozlar Sanayi sitesi esnafları ziyaret edilerek sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Van İl Başkan Yardımcısı Fevzi Doğan, "Esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımız işsizlikten ve caddelerde uygulanan parkomat sisteminden memnun olmadıkları dile getiriyor. Gitmiş olduğumuz her esnaf bizi memnuniyet ile karşıladı ve sorunlarına çözüm üretmemizi veya sorunlarını dile getirmemizi istediler bizler de esnafımızın sorunlarını çözme ve iletme noktasında elimizden geleni yapacağız." dedi.

Esnafın zamlardan dolayı satış yapamadıklarını belirten HÜDA PAR Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan ise "Esnafa ziyaretlerimizin devam edeceğini ve esnafın sorunlarına çözüm arama noktasında da çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek istiyoruz. Esnafımız son günlerde gündeme gelen zamlardan dolayı halkımızın alım gücünün çok zayıfladığını ve alışveriş yapmakta çok zorlandıklarını söylüyor. Bir diğer sorunları ise Kapıköy Sınır Kapısının açılmamasıdır. Esnafımız eğer Kapıköy Sınır Kapısı açılmasa kış aylarında çok ciddi sıkıntılara maruz kalacağını belirtiyor." ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerden dolayı esnafın duyduğu memnuniyeti aktaran HÜDA PAR İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Oktuay ise esnafın HÜDA PAR'ı yakından takip ettiğini belirtti.

Oktuay, "esnaf çalışmalarımızı da takdir ediyor. Halkımızın bize karşı olan bu tutumunu inşallah boşa çıkarmayacağız ve her zaman esnafımızın yanında olacağız. Sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm bulma noktasında veya yetkililere iletilme konusunda elimizden geleni yapacağız. Esnafların sorunları ve çözümlerine yönelik kitapçık hazırladık. HÜDAPAR Van İl Teşkilatı'nın hazırlamış olduğumuz esnafın ekonomik sorunları ve çözüm önerileri kitapçığını esnaflarımıza taktim ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir