• DOLAR 32.662
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2510.825
  • ...
8 ilde FETÖ operasyonu: 31 gözaltı kararı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KAYSERİ - Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY' soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı verilen 19 şüpheliye yönelik Kayseri, Ankara ve Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheli emniyete getirildi.

Adreslerinde bulunamayan 5 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. 

BİNGÖL

Bingöl'de FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda 5 şüpheli yakalandı.

Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddia edilen 5 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

Bingöl merkezli Elazığ ve Batman'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyete götürülen zanlıların ifade işlemleri sürüyor.​

KIRŞEHİR

Kırşehir merkezli 4 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 17 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturması kapsamında, halen görevde bulunanlar ile kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında ihraç edilen 17 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için Kırşehir merkezli, Ankara, Kayseri ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon başlattı.

Aralarında 4. sınıf emniyet müdürleri, komiserler ve polislerin de olduğu şüphelilerin bir kısmının Bank Asya hesaplarında şüphe çeken hareketler olduğu ileri sürüldü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir