• DOLAR 32.594
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2505.159
  • ...
Ölümü Gösterip Sıtmaya Razı Etmek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Allah`a hamd, Resulüne (S.A.V) Salat ve selam Olsun. Selam, feraset ve basiret sahiplerinin üzerine olsun. Allah`ın laneti, İslam dinine ve mukaddesatlarına düşmanlık yapanların üzerine olsun. Müslüman kadının örtüsüne el uzatan o Yahudiye (Beni Kaynuka`lı) lanet, Yahudiyi öldüren Şehit Muhammed B. Mesleme`ye selam olsun. Asrımızın Meryemleri`ne, Aişe`lerine, Fatıma`larına selam olsun.

 

Medya`da duymuşsunuzdur. 4+4+4=12 yıllık kesintisiz zorunlu eğitim konusunda sözde iyileştirme yapılmış. Neymiş, başörtülü öğrencilere alternatif eğitim. Yapılan düzenlemede 4. Sınıftan sonra isteyen açık öğretimden eğitimini devam ettirebilir. Böylelikle anlaşılıyor ki başörtülü öğrencilere örgün eğitim tekrar yasak. Diyorlar ki eğer illaki başörtülü okuyacağız diyen bir nevi, evin dışından içeriyi dinler ve seyreder. Örgün eğitim görenle açıktan yani dışarıdan eğitim görenin almış olduğu eğitim kalitesi bir olur mu? Hangi kaliteden bahsediyorlar anlayamıyorum. Başörtülüler zaten açıköğretim okuyorlardı. Ayrıca açık öğretim okuyan bir öğrenci medresede okur, başka işlerini de görür. Nitekim çevremizde bunun örnekleri çoktur. Yani anlayacağınız baş örtüsü konusu yine çözülmüş değil. Haya ve Hayat damarlarımızdan akan kan duracağa benzemiyor. Ama bir gün bu kan duracak onlar istemese de! Zira asrı saadete namzet nesiller yetişecektir elbet.

 

Yapılan düzenleme bir alternatif değil, ölümü gösterip sıtmaya razı etme politikasından başka birşey değildir. Mazlum ve Mutedeyyin insanların oylarıyla iktidara! gelmiş olan mevcut hükümet ne yazık ki en büyük sınavını kaybetmiştir.

 

Eee ne diyelim, biz bir yandan hakkımızı istemeye, bir yandan da Allah`a dua etmeye, mitingler ve basın açıklamalarına devam edelim. Zira "Kayaları delen Su damlacıklarının gücü değil, sürekliliğidir" Unutmayalım ki Allahın`da bir hesabı vardır. Asrımızın Meryemleri`ne, Aişe`lerine, Fatıma`larına selam olsun. Rabim, Müslümanlara özgürlük, kurtuluş ve dinlerini rahatça yaşayacakları günleri en kısa zamanda nasip ve müyesser eylesin Amin.

 

Ömer Aşkın / Bingöl - Yaş: 26

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir