• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
Traktör kazası: Bir ölü 6 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mazıdağı'nın Sakızlı Mahallesi (Bankir köyü) civarında bir traktörün devrilmesi sonucu bir kişi öldü, 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Kaza saat 10.00 civarlarında Sakızlı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mehmet Şan yönetimindeki 72 SE 422 plakalı traktör seyir halindeyken sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada sürücü Şan, olay yerinde hayatını kaybederken, traktör kasasında bulunan eşi Gülhan Dinişir, yengesi Sultan Şan (48), çocuklar Medine Ay (12) Faruk Şan (5) ve isimleri öğrenilemeyen 2 çocuk olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Yaralılardan Gülhan Dinişir ve Medine Ay (12), Faruk Şan (5) adlı çocuklar ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılırken, Sultan Şan ile diğer 2 çocuk ise Mardin ve Mazıdağı Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan Gülhan Dinişir, Kızıltepe Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet hastanesine sevk edildiği öğrenilirken, Medine Ay (12), Faruk Şan (5) adlı çocuklar ise yoğun bakıma alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir