• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Muş`ta 51 araç sürücüsüne 22 bin lira ceza kesildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş'ta yapılan uygulamaların bilançosu açıklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılan yol uygulamaları ve diğer uygulamalarda; 13 bin 12 kişinin GBT sorgusunun yapıldığı, 91 bin 212 araç üzerinde yapılan denetlemelerde kusurlu bulunan 51 araç sürücüsüne toplam 21 bin 581 TL para cezası kesildiği belirtildi.

Yapılan uygulamalarda "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama, Mühür Bozma ve Hırsızlık",  suçlarından hakkında 15 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişinin yakalandığı ve çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığı ifade edildi.

"Görev Yaptırmamak için Direnme" suçundan hakkında yakalama emri bulunan bir kişinin çıkarıldığı adli mercilerce 3 bin TL, "Basit Yaralama suçundan hakkında yakalama emri bulunan bir kişinin ise çıkarıldığı adli mercilerce 2 bin TL para cezasını ödedikten sonra serbest bırakıldıkları belirtilen açıklamada, ayrıca, çeşitli suçlardan aranması bulunan 6 kişinin yakalandığı ve çıkarıldıkları adli mercilerce serbest bırakıldıkları kaydedildi.

Bir kişiden kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 2 adet fişek ele geçirildiği, 914 TL para cezası uygulandığı ifade edilen açıklamada, yoklama kaçağı olan 16 kişi hakkında da gerekli yasal işlemler yapıldığı belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir