• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep'te "Huzurlu Okullar" denetimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te "Huzurlu Okullar" sloganıyla okul önleri, çevresinde bulunan parklar, metruk binalarda ve içki satışı yapılan yerler ile oyun salonlarında 200 polisin katılımıyla denetim yapıldı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent merkezinde 200 polisin katılımıyla 10 okul ve bu okulların çevresinde okulla ilişkisi olmayan şüphelilerin denetimi ile okul çevresinde bulunan park, metruk binalar, içki satışı yapan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehanelerde, internet ve oyun salonlarında denetim gerçekleştirildi.

Belirlenen okul önlerine gelen polis şüpheli gördükleri kişilerin üst aramasını yaparak kimliklerini kontrol etti. Şüpheli görülen araçları da durduran ekipler, 3 saat süren denetimlerde çocuklara ve gençlere suça karışmasını önleyici tedbirler hakkında bilgiler verdi.

Denetimlerde okul çevresinde bekleyen eğitim ve öğretim kurumları ile hiçbir şekilde ilişiği olmayan bir motosiklet sürücüsüne 2 bin 350 TL cezai işlem uygulanarak motosikleti ise otoparka çekildi.

Motosikletteki diğer kişinin üzerinde ise yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir