• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
Adıyaman yöresel ürünler fuarının açılışı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

10 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda tarım ve gıda ürünleri, el sanatı ve hediyelik eşyalar sergilenecek.

Fuarın açılış konuşmasını yapan Medya Trend Fuarcılık Sahibi Mustafa Gül, "2013 yılında kitap fuarıyla başladığımız fuardan sonra bugün Adıyaman'da 7'nci fuara ev sahipliği yapıyoruz. Yükselen bir ivme ile fuarlara devam ediyoruz" dedi.

Bir ülkenin kalkınması ve zenginleşmesinin çok üretim ve ürettiğini satmaktan geçtiğini kaydeden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, "Bundan dolayı fuarlara çok önem veriyoruz. Ekonomik anlamda Türkiye'de 81 ilin rekabet içerisinde olduğunu unutmamamız lazım. Adıyaman'ı bir yerlere taşımak istiyorsak ve Adıyaman'ın bayrağını daha üst noktalara taşımak istiyorsak, Adıyaman'da buna benzer fuarlara çok önem vermemiz gerekiyor." dedi.

Adıyaman Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarının Adıyaman'a hayırlar getirmesini dileyerek konuşmasına başlayan Vali Nurullah Naci Kalkancı, "Yaratmak Allah'a üretmek insana mahsustur. Rızkın onda dokuzu ticarettedir. Üretmek inşasının doğuşunda olan, dikkatinden kaynaklana bir kabiliyettir. Ama üretmekle iş bitmiyor. Ürettiğinizi paketleyeceksiniz, pazarlayacaksınız, satacaksınız ve gelir elde edeceksiniz. Bütün bunlar müthiş bir rekabet ortamında üretileni kaliteli üreteceğiz.  Bugün burada açılışını yapacağımız fuara çeşitli illerimizden gelen 45 firma katılıyor. Temennimiz bundan sonra Adıyaman'ın uluslararası fuarlara ev sahipliği yapmasıdır. Adıyaman'ın çalışkan ve üretken insanı bunu yapacak imkan ve kabiliyettedir. Bu fuarı düzenleyen, emek veren, katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Dedi. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir