• DOLAR 32.506
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2427.81
  • ...
 Eski eşinin babasını bıçaklayarak öldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir kadının çocuklarını kendisine göstermediğini öne sürdüğü eski eşinin babasını bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 yıl önce Y.Y.'dan ayrılan M.K.(36), eski eşinin babası K.Y.'ın (61) evine gitti. Burada bir süre K.Y. ile tartışan M.K. tartışmanın büyümesi üzerine K.Y.'yi göğsünden bıçakladı.

Aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan KY. haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. K.Y. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

K.Y.'nın cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken,  şüpheli kadın ise gözaltına alındı.

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen kadın ifadesinde; velayetleri babasında olan çocuklarının kayınbabası tarafından kendisine gösterilmediğini, bu nedenle psikolojik sorunlar yaşadığını ve tedavi gördüğünü, tartışma sırasında da öfkelenerek cinayeti işlediğini söylediği belirtildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen M.K. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir