• DOLAR 32.497
  • EURO 34.641
  • ALTIN 2480.474
  • ...

EKONOMİ SERVİSİ

Et ve Süt Kurumu(ESK)`dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kurumumuzca, ithal taze karkas kuzu ve ithal taze karkas toklu etlerinin satışına başlanılacaktır. Ulusal ve Yerel Market Zincirlerin kendilerine ve/veya tedarikçilerine, Marketlere, Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu Üyelerine (YESİDEF), Gıda Perakendeciler Derneği (GDP) üyelerine, Kırmızı Et Sanayi Alanında faaliyet gösteren işletmelere ve Kasaplara, ithal taze karkas toklu ve ithal taze karkas kuzu eti satışı yapılacaktır.

İthal taze karkas toklu ve ithal taze karkas kuzu etlerinin satışına 19/10/2017 tarihinden itibaren başlanılacak olup, satışlar tüm Kombina Müdürlüklerimizce yapılacaktır.

İthal taze karkas toklu eti satış fiyatımız 27,00 TL/Kg + KDV,  ithal taze karkas kuzu eti satış fiyatımız 28,00 TL/Kg + KDV,  olup, satışlar peşin bedelle veya Kredi Kartı (VISA tek çekim) ile gerçekleştirilecektir. (Mal bedeli Kombina Müdürlüğünün belirleyeceği hesap numarasına yatırılacaktır.)

Teslimat noktaları, başvuru yapılan Kombina Müdürlüklerince belirlenecektir.

Talepler, ilgili Kombina Müdürlüğü tarafından belirlenen oranda karşılanacaktır.

İthal taze karkas kuzu ve ithal taze karkas toklu etlerinin satışına ilişkin ‘Satış Usul Esasları` ilgili kombinalardan temin edilecektir.”