• DOLAR 32.565
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2430.28
  • ...
"PTT`de yaşanan sıkıntıları en kısa sürede çözeceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

PTT Genel Müdürlüğü'nce yapılan son atamalarda PTT Şırnak Başmüdürlüğünden Mardin Başmüdürlüğüne atanan ve kısa bir süre önce Mardin'e gelerek görevine başlayan Abdulkadir Karaboğa'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda; Mardin Arena Gazetesi Muhabiri Mihdi Aydoğan, Mardin Life Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş ve İLKHA Mardin Temsilcisi Mehmet Salih Keskin, Karaboğa'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Basının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT Mardin Başmüdürü Abdulkadir Karaboğa, basının nazik davranışlarından dolayı gazetecilere teşekkür etti.

Mardin genelinde vatandaşların karşılaştığı sorunları tek tek tespit ederek çözüme kavuşturmak için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini belirten Karaboğa, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mardin PTT Müdürlüğünde daha önce memur, şef ve şube müdürü olarak çalıştım. Antalya PTT Başmüdür Yardımcılığı ve en son Şırnak PTT Başmüdürü iken PTT Genel Müdürlüğümüzün nakil emirleri doğrultusunda çok sevdiğim Mardin ilime Başmüdür olarak atandım. Kadim şehir Mardin'de görev yapacak olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyorum. PTT hizmetlerinin halkımıza kusursuz bir şekilde sunulması için tüm imkânlarımızı seferber edeceğimizi halkımızı bilmesini isterim. Mardin genelindeki PTT hizmetlerinde belirlediğimiz sorunların çözülmesi için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Kızıltepe ilçemizde özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Çarşı PTT Şubesi'nde memur eksikliğinden kaynaklanan bazı şikâyetler var. Vatandaşın bu konudaki şikâyetlerini haklı buluyoruz. Çarşı şubemizde elimizde olmayan sebeplerden dolayı memur eksikliği sorununu yaşıyoruz. Vatandaşın daha fazla mağdur olmaması için şube çalışan sayımızı arttırdık. Nusaybin ilçemizde de yine benzer bir sorun vardı. Oradaki sorunu da çözdük. Yakın zamanda Mardin'de yeni atamalar gerçekleşecek. Bu atamaların ardından bu sorunların büyük oranda çözüme kavuşacağına inanıyorum."

Kızıltepe ilçesinde yeni şubelerin açılması için çalışmalarının olduğunu aktaran Karaboğa, "Kızıltepe'de birkaç şube daha açıyoruz.  İlk etapta Devlet Hastanesi karşısında bulunan eczaneler bölgesinde ve Şanlıurfa Caddesinde birer şube açmayı planlıyoruz. İlerleyen zamanlarda ilçede daha fazla şube açacağız. Kusursuz bir PTT hizmetinin vatandaşlarımıza sunanın gayreti içerisindeyiz. Kırsal bölgelerimizde nüfusun 2 binin üzerinde olduğu her mahalleye girmek istiyoruz ve doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mobil PTT aracımız yakında zamanda vatandaşın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bu aracımız sürekli yoğunluğun olduğu mahallelerde gezecek. PTT olarak en iyi hizmeti sunmak için tüm imkânlarımızı vatandaşlarımız için kullanacağımızın bilinmesini istiyoruz." dedi. (M. Salih Keskin - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir