• DOLAR 32.386
  • EURO 35.098
  • ALTIN 2326.487
  • ...
Mardin`de `Muhtarlar Günü` programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından '19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla bir program düzenlendi. Polis Evi'nde düzenlenen programa merkez Artuklu ilçesinde görev yapan muhtarlar katıldı.

Programda konuşan Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, görev süresi içerisinde muhtarlarla önemli günler geçirdiğini ifade etti.

Mardin'de muhtarlarla birlikte hareket ettiklerini belirten Yaman, "15 Temmuz'u, 16 Nisan Referandumu gibi birçok önemli günü birlikte geçirdik. Muhtarlarla birlikte hareket etmemiz, çok özlenecek bir tablo. Yüzümüzün akıyla kentimiz bu imtihanlardan yüzümüzün akıyla geçti." dedi.

Muhtarların görevlerini çok güzel bir şekilde ifa ettiğini kaydeden Yaman, "Bizler, Büyükşehir olarak sizinle işbirliğimiz daha artı. Sizlerin isteklerinizi alarak yatırım yapmaya çalışıyoruz. Mardin ilimiz siz ve bizlerin gayretleriyle şantiye alanına dönmüş durumda. Bu işbirliğimiz devam edecek. Sizlerden aldığımız talepleri imkânlarımız dâhilinde yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Mardin'de yatırım bütçesinin yüzde 80'nini kullandıklarını söyleyen Yaman, "Şu ana kadar yaklaşık 280 milyon lira harcadık. Yılsonuna kadar bu daha da artacak. Bütçemizin kat kat üstünde bir yatırımı hep beraber uyguluyoruz. Aslında bu dönemde sizlerin bize çok büyük katkıları var. Bu işbirliğinden dolayı çok mutluyum. Ayrımız gayrımız yok. Hepimiz biriz. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Sizlerin muhtarlar gününü kutluyorum, her gününüz böyle olsun." dedi.

Artuklu Belediyesi Başkan Vekili Kaymakam Şakir Öner Öztürk ise muhtarların muhtarlar günü kutlayarak, "Her anlamda bizim yükümüzü hafifleten, bize güç veren ve işlerimizi kolaylaştıran kişilerin başında muhtarlarımız geliyor. Karşılıklı aile ilişkileri içerisinde dostluklarımızı devam ettiriyoruz. Her zaman için kapılarımız sizler için açıktır." diye konuştu. (M. Salih Keskin - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir