• DOLAR 32.508
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2429.921
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre; Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Artvin çevrelerinin gece saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde Marmara'nın güneyi ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusu ve kuzeyinde yer yer pus hadisesi görüleceği bekleniyor.

Hava sıcaklığının doğu kesimlerde bir ila 4 derece azalacağı, kuzey ve batı kesimlerde bir ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğuda ise mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Güney ve doğu kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde kuzeyinde ve doğusunda yer yer pus bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu, iç kesimlerde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Artvin çevrelerinin gece saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Malatya, Ağrı ve Muş çevrelerinde sabah saatlerinde pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Batman çevrelerinde sabah saatlerinde pus hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 31°C

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 23°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 25°C

Erzurum: Parçalı bulutlu 14°C

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 23°C

Muğla: Az bulutlu ve açık 25°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 20°C

Zonguldak: Parçalı bulutlu 21°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir