• DOLAR 32.596
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2494.934
  • ...
Batman'da 11 şüpheli çeşitli suçlardan gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent merkezinde gerçekleştirilen operasyonlarda, çok sayıda esrar, eroin ve uyuşturucu hap ele geçirilirken uyuşturucudan ve polise taşlı saldırıda bulunan toplam 11 kişi gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, bir reklam panosu ile kapalı vaziyette bulunan metruk binanın giriş katında şüpheli hal ve hareketler sergilediği belirtilen H.Ç. ve B.Ç. isimli şahısların yapılan üst aramalarında ve şahısların bulunduğu metruk binanın içerisinde 20 gram uyuşturucu esrar maddesi ile 17 gram eroin maddesi ele geçirildiği bildirildi.

Ayrıca şüpheli şahısların üst aramalarını ve binanın aranmasını engellemek için polislere taş ve moloz atan 4 şüpheli şahıs da yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Açıklamada, konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan B.Ç. ve H.Ç isimli şüpheli şahıslar hakkında "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bulundurma ve Kullanma" suçundan, diğer 4 şüpheli şahıs hakkında ise "Görevi Yaptırmamak İçin Direnme" suçundan adli işlem tesis edildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, kentte bulunan bir internet kafenin sabaha karşı ışıklarının açık vaziyette bulunması üzerine durumdan şüphelenen polislerin internet kafede bulunan bir şahsın yapılan kontrollerinde 50 adet extasy hap ele geçirildiği ifade edildi.

Öte yandan Gap Mahallesinde devriye gezen polislerin durumlarından şüphelendikleri 3 şahsın yapmış oldukları üst aramalarında 13 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildiği bilgisi verildi.

Durumundan şüphelenilen ve durdurulan bir araca yapılan kontrollerde ise bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, konu ile ilgili yakalanarak gözaltına alınan şüpheli 5şüpheli şahsın tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildiği belirtildi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir