• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Erken Rezervasyon Dönemi ve Antalya Tatili
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye`nin tatil cenneti Antalya, her yıl rekor sayıda turisti misafir eden en önemli turizm merkezlerinden biridir. Özellikle yabancı turistlerin Türkiye`de en çok tercih ettiği tatil destinasyonlarından biri olan Antalya`da birbirinden güzel birçok tatil beldesi bulunmaktadır. Türkiye`nin en gelişmiş ve tam donanımlı otellerinin de Antalya bölgesinde yaygın olarak bulunduğunu belirtmek gerekir ki bu da Antalya`yı tam bir tatil cenneti haline getirmektedir. Plajları, koyları, eğlence hayatı, otelleri ve sayısız antik yapıları ile Antalya`da unutulmaz bir yaz tatili yaşayabilirsiniz. Yaz ayları geldiğinde turistlerle dolup taşan Antalya otellerinde yer bulabilmek için önceden rezervasyon yaptırmak büyük önem taşımaktadır. Erken rezervasyon dönemi aracılığı ile hem yüksek indirim oranlarından faydalanabilir hem de Antalya`da dilediğiniz otelde, dilediğiniz oda tipinde yerinizi ayırtabilirsiniz… Antalya erken rezervasyon fırsatları sayesinde Antalya tatilinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Birçok tatil sever erken rezervasyon döneminde yerini ayırttığı için yaz ayları geldiğinde otellerde yer bulmak oldukça zordur. Otellerin doluluk oranına takılmada yaz ayları geldiğinizde kafanız rahat bir şekilde tatilinizi gerçekleştirmek istiyorsanız erken rezervasyon dönemini kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Bu fırsatları kaçırmamak için Touristica.com.tr`nin erken rezervasyon sayfasını takip edebilirsiniz.

Antalya`da unutulmaz bir yaz tatili fırsatı!

Dünyaca ünlü antik yapılara ev sahipliği yapan Antalya`da tarihin dokusuna tanıklık edebilir, sayısız tarihi eseri görme şansını yakalayabilirsiniz. Tarihi zenginlikleri kadar doğal zenginlikleri de ön planda olan Antalya`da doğasının güzelliğinde huzur bulabilir, doğa yürüyüşleri yapabilir ya da birçok doğa sporu olanağından yararlanabilirsiniz. Antalya`nın renkli gece hayatı ile kendinizi müzik ve dansa bırakarak gün doğana kadar gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Antalya`nın birbirinden gelişmiş otellerinde havuzun, konforun ve eğlencenin keyfini de çıkartabilirsiniz. Kemer erken rezervasyon 2018 fırsatları da Kemer`in tüm güzelliklerini en uygun fiyatlara konaklayarak yaşama şansını tatil severlere sunmaktadır. Belek otelleri de Kemer otelleri gibi Belek erken rezervasyon fırsatlarıyla yüksek indirim oranlarında sizlere unutulmaz bir tatil seçeneği sunacaktır.

Türkiye`nin her yerinde bulunan erken rezervasyon otelleri ile dilediğiniz tatil bölgesinde dilediğiniz otelde en iyi fiyatlara konaklayabilirsiniz. Tam bir tatil cenneti olan ülkemizde her yıl düzenlenen erken rezervasyon kampanya dönemleri ile %50`ye varan indirimlerden ve cazip ödeme koşullarından faydalanabilirsiniz. Erken rezervasyon 2018 dönemi içinde kampanya tarihlerini takip ederek fırsatları yakalayabilirsiniz. Erken rezervasyon dönemi başladığı anda en yüksek indirim oranı ile kampanyaya giriş yapmaktadır. Kampanya dönemi sona ermeden önceden giderek indirim oranı düşmekte ve yaz ayları geldiğinde kampanya sona ermektedir. Bu sebeple en iyi fiyatlardan yararlanmak için kampanyanın başladığı ilk tarihlerde rezervasyon yaptırmak büyük önem taşımaktadır. Dilediğiniz otelde en iyi fiyatlara konaklayabilmek için erken rezervasyon dönemi başlar başlamaz, seçtiğiniz otel ve oda tipinde yerinizi ayırtın, aileniz ya da sevdiklerinizle birlikte unutulmaz anılar biriktireceğiniz bir tatil için hazırlanmaya başlayın… Touristica.com.tr ayrıcalığı ile fırsat ve kampanyalardan yararlanabilir, online rezervasyon yaptırabilir ya da 444 0 329 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir