• DOLAR 32.597
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2506.451
  • ...
Ankara`da Online Pasta Siparişi Verebileceğiniz 4 Pastane
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Online pasta siparişi vermek son dönemlerde oldukça yaygınlaşan bir tercih olarak dikkat çekiyor. Ankara`nın Liva Pastanesi gibi köklü pastaneleri de bu yenilikçi akıma ayak uydurarak birbirinden lezzetli ve özel pasta çeşitlerini online pasta siparişi ile müşterilerine teslim ediyor. Lezzetli ve güzel bir pasta alabilmek için sadece bilgisayarınızdan ya da akıllı mobil cihazlarınızdan internete girerek istediğiniz pastayı seçmenizin yeterli olduğu online pasta siparişi size zaman kazandırmanın yanı sıra en sevdiğiniz lezzetlere hızlı bir şekilde ulaşmanızı da sağlıyor.

Liva Pastanesi

1970`li yıllardan beri başarılı bir şekilde hizmet veren Liva Pastanesi, Ankara`nın büyüyen pastaneleri arasında yer almaktadır. Uzun yıllardır pasta fabrikası ve fabrika satış mağazasıyla da hizmet veren Liva Pastanesi, Ankara`nın önemli semtlerinde yer alan şubeleri ile sevenlerine ulaşıyor. Özel tarifleri ve her zaman taze ürün kullanma politikası ile alanında oldukça dikkat çekici markalar arasında yer alan Liva Pastanesi, her geçen gün daha çok insana ulaşmayı hedefliyor. Bu hedefi doğrultusunda online satış sitesi açan Liva Pastanesi tüm ürünlerini en taze ve kaliteli şekilde müşterilerine ulaştırıyor. Yaş pasta, özel tasarım çikolatalar, tatlı ve tuzlu kuru pastalar, lokumlar, tartlar, kekler, paketli atıştırmalıklar, kurabiyeler ve özel günler için hazırlanan paketler ile online site üzerinden sipariş alan Liva Pastanesi Ankara`ya hizmet veriyor. Online pasta siparişi ile özel günlerden güzel sürizler yapabilirsiniz. Pastalar, sütlü tatlılar ve Liva`nın çok özel restoran menüsünde yer alan lezzetler ise Ankara içi teslimat seçenekleri ile hızlı bir şekilde adrese ulaştırılıyor.

Sevil Pastaneleri

Pasta imalatı konusunda dikkat çeken markalardan birisi olan Sevil Pastaneleri, verdiği online pasta sipariş hizmeti ile beğeni topluyor. Pasta tasarımını sanata dönüştürme sloganı ile hizmet veren pastanenin oldukça geniş bir menüsü mevcut. Yaş pastalar, börekler, çikolatalar, sütlü veya şerbetli tatlılar, lokumlar, tatlı veya tuzlu kuru pastalar pastanenin online satış yaptığı ürünler arasında yer alıyor. Pasta konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan Sevil Pastaneleri, Ankara`daki tüm pasta ihtiyaçlarınıza kısa sürede cevap veriyor.

Divan Pastaneleri

1950`li yıllardan beri pastane sektöründe önemli bir yere sahip olan Divan Pastaneleri de teknolojin getirdiklerini başarılı bir şekilde satış tekniklerine uygulayan markalar arasında yer alıyor. Lezzetli pastaları, çikolataları, lokum ve macaron gibi farklı lezzetleri ile dikkat çeken Divan Pastaneleri aynı zamanda tatlı ve tuzlu kuru pastalarını da online sipariş ile müşterilerinin beğenisine sunuyor. Teslimatların en yakın Divan Pastanesi şubesinden gerçekleştirilmesi ile her zaman taze ürünler sunan pastane bu alanda başarılı bir şekilde hizmet veren markalar arasında yer alıyor.

Elizinn

2005 yılında sektöre giriş yapan pastaneler arasında yer alan marka şu an hizmet verdiği 2 şubesi ile Ankara`nın sevilen lezzetlerini sunuyor. Online pasta siparişi üzerine de çalışmalara başlayan markanın pastane menüsü dışında kahvaltılık, başlangıç yemekleri, dürüm, salata, hamburger, kırmızı et ve beyaz et yemekleri gibi farklı tatlar barındıran menüsü de online sipariş ile isteyenlere ulaşıyor. Özel günler için hamur işi, meze ve kanepe siparişi verebileceğiniz Elizinn, Ankara`da online pasta siparişi verebileceğiniz işletmeler arasında yer alıyor.

Liva Pastanesi ve Divan Pastanesi gibi köklü markalardan yeni markalara kadar pek çok pastane online pasta sipariş hizmetleri ile teknolojiye ve yeniliklere ayak uydurmayı başarıyor. Müşterilerine her anlamda memnuniyet sunmak isteyen markalar internetin etkin kullanımı ile daha geniş kitlelere lezzetlerini sunma şansı yakalıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir