• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman`da 8 şüpheli çeşitli suçlardan gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent merkezinde gerçekleştirilen operasyonlarda, üzerinde uyuşturucu bulunan 5 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Ekiplerimizce düzenlenen 3 ayrı operasyonda şüpheli hal ve hareketler sergileyen 5 şahsın yapılan üst aramasında bir gram eroin, 0,5 gram metamfetamin ve 10 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Konuyla ilgili olarak gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

21 bin 630 paket kaçak sigara ele geçirildi

Öte yandan, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada, kasaya hazırlanmış özel düzenek içerisine zulalanmış vaziyette toplam 21 bin 630 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği kaydedildi. Konuyla ilgili olarak gözaltına alınan bir şüphelinin, tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.

Hırsızlık suçundan bir tutuklama, 2 gözaltı

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan başka bir açıklamada ise su sayacı hırsızlığı yaptığı iddiasıyla bir şüphelinin tutuklandığı, motosiklet çaldığı iddia edilen yaşları küçük 2 şüphelinin ise gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Görevlilerimizin ilimiz ve çevre illerden çalınan oto ve motosikletlerin bulunmasına yönelik olarak yaptıkları çalışmalarda; 2 adet motosiklet hırsızlığı olayına karıştığı tespit edilen yaşı küçük 2 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır." diye kaydedildi.

Bir ikamette meydana gelen su sayacı hırsızlığını gerçekleştirdiği iddia edilen bir şüphelinin, tamamlanan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir