• DOLAR 32.51
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2485.618
  • ...
"HÜDA PAR gönüllerde yer etmesi gereken bir partidir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Adıyaman Merkez ilçe başkanlığına seçilen Mehmet Demir, "HÜDA PAR gönüllerde yer etmesi gereken bir partidir." dedi.

HÜDA PAR Adıyaman Merkez İlçe teşkilatı, 2'nci olağan kongresini tamamladı. Parti binasında gerçekleşen kongrede Mehmet Demir, Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Tek liste halinde gidilen kongrede konuşma yapan HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Ali Çelik, "Partimizi kurduğumuz günden bu yana Merkez İlçe Başkanlığını yapan Cemil Özdaş ve ekibine yapmış oldukları faaliyetlerden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra hizmeti kaldığı yerden daha ileriye götürecek olan yeni başkan Mehmet Demir ve yönetimdeki arkadaşlarına başarılar dilerim." dedi.

Bir davanın temsilcileri ve bir dava partisi olduklarını vurgulayan Çelik, "Rabbim ayaklarımızı bu yolda sabit, hayırlı hizmetlerimizde bizi daim kılsın." ifadelerini kullandı.

"HÜDA PAR gönüllerde yer etmesi gereken bir partidir"

Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Demir, seçmenlere teşekkür ederek "Bu yeni yolda kararlı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bizim hedefimiz HÜDA PAR'ın misyonunu ve vizyonunu tüm insanlığa ulaştırmak olacaktır. Bunun için çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Çünkü HÜDA PAR gönüllerde yer etmesi gereken bir partidir. Biz bu gönüllere ulaşmak için gerekli çabayı sarf edeceğiz. İnanıyorum ki halkımız kendinden olan partimize dört el ile sarılacak ve daha ileriye götürme adına hiçbir fedakârlıktan da çekinmeyecektir. Hepinize göstermiş olduğunuz ilgiden ve duyduğunuz güvenden dolayı teşekkür ederim." şeklinde konuştu. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir